Royal Beverages Group
Royal Beverages Group

Over ons

Royal Beverages Group is sinds 2012 dé officiële en exclusieve importeur van Ararat Brandy en Armeense kwaliteitswijnen in Nederland. Daarnaast hebben wij vele bekende drankmerken in ons portfolio.

 

Een internationaal groothandel van kwaliteitswijnen en hoogwaardige gedistilleerde dranken in BENELUX. Royal Beverages Group is wereldwijd actief in de import en export van topmerken.

De kernactiviteiten van het bedrijf zijn de exclusief import, export en distributie van luxe alcoholhoudende dranken. Daarnaast is het bedrijf een merkenbouwer. Royal Beverages Group handelt op basis van eerlijkheid, betrouwbaarheid en geeft de prioriteit  aan het opbouwen van een langdurige positieve en vruchtbare klantrelaties.

WIE ZIJN WIJ

Royal Beverages Group, opgericht in 2010, is ontstaan uit liefde voor exclusieve drank en kwaliteitswijnen uit onbekende wijnlanden. Via brede netwerken van distributiekanalen heeft Royal Beverages Group de afgelopen jaren haar positie ingenomen als een internationale onderneming, die wereldwijd actief is in het importeren, exporteren en distribueren van exclusieve en hoogwaardige alcoholhoudende dranken.

Royal Beverages Group importeert ongeveer 200 eigen producten op basis van exclusieviteit. Het bedrijf importeert prachtige kwaliteitswijnen vanuit onbekende wijnlanden en bekende gedistillerde drankenmerken vanuit verschillende landen. Naast zijn eigen importmerken levert het bedrijf in de hoedanigheid van drankengroothandel, ook vele merken van derden.

ONZE KLANTEN

De omvangrijke klantenkring van Royal Beverages Group bestaat onder andere uit groothandels, horecagelegenheden, cateringbedrijven, supermarkten, slijterijen, wijnboutiques en speciaalzaken in BENELUX.

LOGISTIEK

Onze warehousing-partners voor opslag van transitgoederen of voor export zijn de meest gerenommeerde onafhankelijke entrepots in Nederland. De expediteurs waarmee we samenwerken, zijn allemaal zeer ervaren in de omgang en het vervoeren van hoogwaardige goederen.

© 2022 

Menu
en_USEnglish
en_USEnglish
Heb je al een account?

Log in om een order te kunnen plaatsen!

  • Inloggen
Wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt via e-mail een link om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken