1. home
  2. /
  3. Wijn
  4. /
  5. Georgische Wijn
  6. /
  7. Qvevri Wine Cellar Saperavi 2017

Qvevri Wine Cellar Saperavi 2017

Georgische Wijn, Rode Wijn

De Qvevri Wine Cellar Saperavi 2017 is een uitermate bijzondere rode Georgische wijn die een prachtig donkerrode kleur kent met paarse tinten. De wijn heeft zijn kleur te danken aan de hoge concentratie waardoor deze bijna lijkt op een goede portwijn. Er komen, voor Saperavi herkenbare fruitige en aardse aroma’s terug gecombineerd met rokerige tonen. De Qvevri Wine Cellar Saperavi 2017 is een Gold Prijswinnaar van International Wine Award. Daarnaast is de wijn door de PERSWIJN WIJNCONCOURS als winnaar erkend. U bestelt deze unieke wijn eenvoudig in onze webshop.

Smaakkarakter Qvevri Wine Cellar Saperavi 2017

Wat de wijn zo lekker maakt is zijn zachte, maar volle smaak. Smaken van kersen, bessen, zoute mineralen en een aardse tint zijn te herkennen wanneer u deze wijn proeft. Bovendien bevat de Qvevri Wine Cellar Saperavi sterke tannines die perfect harmoniseren met de structuur van de wijn. De rode wijn heeft een lange en aangename afdronk. Aanbevolen in te schenken bij gegrilde vis of malse biefstuk.

Over de producent

Qvevri Wine Cellar is een relatief jonge wijnproducent. Zij bestaan pas sinds 2015 maar maken inmiddels de meest heerlijke wijnen. Voor deze wijn maken zij gebruik van de inheemse druivensoort Saperavi die op traditionele wijze verbouwd wordt. Qvevri Wine Cellar weet traditionele productie met moderne technologieën te verbinden.

SKU: 142021

Ik accepteer de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.

Gerelateerde Producten

Menu
en_USEnglish
Heb je al een account?

Log in om een order te kunnen plaatsen!

  • Inloggen
Wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt via e-mail een link om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken